úterý 23. dubna 2013

Oriflame, registrace

Oriflame

Krásný lak na nehty na jaro je dokonalý módní doplněk. Vybavte svůj kosmetický stolek o několik nových odstínů. Laky na nehty od Oriflame můžete nakoupit jen za 39 Kč. Více v katalogu 6/2013.

Oriflame

Pečovat o ruce se jistě vyplatí, a výsledek je vidět. Dívky si dnes potrpí na krásné a upravené nehty. S výrobky od značky Oriflame to bude radost pečovat o své ruce a ne jen o ně.

Trendy odstíny

Máme pro vás pár typů pro trendy odstíny laků na nehty. Odstíny růžové od Oriflame - Baby Pink č. 20779, Intense Pink č. 20783, Pastel Pink č. 24423, Ruby Pink č. 26259. Nyní za neuvěřitelnou cenu jen 39 Kč. Pro členy jen za 30 Kč.

pondělí 15. dubna 2013

Oriflame

Oriflame

Kosmetika Oriflame je již několik let na trhu v ČR.  Ale určeni ještě mnoho lidí neví, že můžou nakupovat kosmetiku levněji, než je cena v katalogu. A ta sleva činí 23 procent. Zajímalo by vás jak tuto slevy získat? 

Oriflame

Stačí se k Oriflame zaregistrovat jako člen a můžete nakupovat třeba jen pro rodinu s touto slevou 23 %. Nemusíte plnit žádné limity, výše objednávek si určujte vy sama. Tato bezpochyby výhodná registrace je pro všechny kdo mají alespoň 15 let. 

Světova značka

Kosmetikou Oriflame si můžete zajistit i pravidelný příjem. Pokud budete chtít můžete ji nabízet i vašim přátelům a z každého výrobku co prodáte vám bude náležet provize. Provize je vždy 30 procent. Nenechte si ujít tak lákavou provizi a registrujte se ještě dne. 

pátek 12. dubna 2013

Oriflame

Oriflame

Bláznivé nehty, proč ne? Nakoukněte do katalogu Oriflame a nepřestanete žasnout nad nápady, jak si upravit nehty. Spousty zajímavých laků a dokonce i třpytky na nehty, to vše najdete v aktuálním katalogu 6/2013 str.41.

Oriflame

Tzv. praskající lak na nehty je bezva nápad. Nehty si nejdříve natřete  podkladovým lakem v intenzivní barvě a pak vrchní lak, který vytvoří popraskaný efekt. Vrchní lak Oriflame si můžete zakoupit ve třech odstínech, podkladový lak také ve třech barvách.

Třpytky na nehty

Zdobení na nehty dodá vašim nehtům dokonalý efekt.  V balení najdete 100 ks třpytek + dřevěný aplikátor. Cena je přívětivá jen 79 Kč pro zákazníky , pro členy je o 23 % levnější. Kód výrobku Oriflame  24378.